Advocaat Wendy Michiels

Advocaat Wendy MichielsAdvocaat Wendy Michiels (1976) is afgestudeerd in 1999 aan de Vrije Universiteit Brussel als Licentiaat in de Rechten. In 2001 behaalde zij tevens de diploma’s Licentiaat in het Notariaat en Licentiaat in de Criminologie. Tijdens haar studies volgde Advocaat Michiels stage bij Dhr. Elfri De Neve en het Hof van Beroep te Brussel. Advocaat Wendy Michiels werd lid van de Balie van Advocaten te Antwerpen in 2001.

In de loop der jaren, volgde zij tevens de opleidingen Familiebemiddelaar en Multidisciplinair Forensisch Onderzoek aan de KU Leuven en een extra opleiding aan de Universiteit van Antwerpen waar zijn in 2009 gediplomeerd werd in de Gespecialiseerde Studie van het Ondernemingsrecht. Advocaat Wendy Michiels leerde het vak kennen bij een paar van de beste advocaten in het vak, waaronder Advocaat Hans Rieder en Advocaat Frank Marneffe.

Door haar collega’s wordt ze vaak geprezen voor haar uitzonderlijke dossier kennis en inzet. Ze is dan ook vaak een discrete maar drijvende kracht achter gemediatiseerde zaken. In tegenstelling tot velen verkiest ze echter de ‘niet-te-zien-op-televisie’ aanpak.

In 2010 werd Advocaat Wendy Michiels tevens lid van de Balie te Dendermonde.

Sinds het academiejaar 2014-2015 is Advocaat Wendy Michiels assistent strafrecht en strafprocesrecht aan de Vrije Universiteit Brussel.