Onze aanpak

Advocatenkantoor Michiels behartigt reeds sinds 2001 de rechten en belangen van particulieren en bedrijven. Privé en bedrijfsbelangen zijn vaak nauw met elkaar verweven. Het rechterlijke landschap is immers complex, onderhevig aan continue verandering en vaak zijn gerechtelijke procedures zelfs te vermijden. Bij Advocatenkantoor Michiels kennen we al deze uitdagingen door en door.

Met een kenmerkende directe communicatiestijl brengt Advocaat Wendy Michiels duidelijkheid in de complexiteit. Door haar strijdvaardigheid weten klanten dat hun belangen steeds eerst komen. In alle rechtvaardigheid slaagt ze er bij bemiddelingen ook steeds in de juiste balans te vinden.

Onder leiding van advocaat Wendy Michiels houdt het kantoor zich voornamelijk bezig dossiers in het Strafrecht (algemeen, financieel en fiscaal) en Familierecht (echtscheidingen, huwelijksrecht, erfrecht).

Maar wie met strafrecht te maken heeft, komt steevast ook in aanraking met andere rechtsdomeinen. Daarom verkiest het kantoor ook samen met getalenteerde free lance advocaten uit verschillende disciplines samen te werken zodat zij hun kennis van zaken ten dienste kunnen stellen van u.

Strijdvaardig voor u, rechtvaardig voor u, in vertrouwen met u.